Petr Rímský

Zmiany

Chcesz z nami współpracować?

Nawiążemy współpracę w Polsce. Ciekawią Cię pieśniarze i ich twórczość? Umiesz się porozumieć po czesku? Umiesz organizować wydarzenia? Oferujemy współpracę z czeskim pieśniarzem podczas jego koncertów w Polsce. Więcej informacji tutaj.

Břeclav, Petr Rímský – koncert s těmi, které mám rád  

Koncert
rimsky2023
  niedziela, 30 kwiecień 2023

  Kino Koruna Břeclav  |  Břeclav, Česko

Břeclav, Petr Rímský – koncert s těmi, které mám rád

Kdo bude host(itel)em? Luděk Kabelka!!! :-)

rimsky2021bmDo Břeclavi se Rímčák vrátí s trochou nostalgie v duši. Kdysi tu totiž strávil tři roky na dopravní škole. A taky tam potkal opravdového Ježíška, který mu řekl, že má hrát. No fááákt :-). Třeba si na tu historku vzpomene při koncertě.

Samozřejmě musí zaznít Petrovy léty prověřené písně jako A ještě radši se vracím, Křídla a kopyta či legendární Blues o hvězdě, ale budou taky písně novější. Zlí jazykové tvrdí, že se po něm ty písničky nedají zahrát. „To jsou pomluvy, líní jsou naučit se hrát pořádně, nejen mcaca...“ říká se smíchem Petr, který už po desítky let vede svou kytarovou školu www.kytarovka.cz. Posoudťte sami.

Luděk KabelkaPetra přivítá nějakou písní postarší bard Luděk Kabelka. z břeclavské skupiny HB Stop, se kterými Petr nedávno oslavil jejich velké výročí. Luděk je neúnavný pořadatel a taky zvukař. Zrovna si prý si vzpomněl nějakou úžasnou píseň o kládě :-))). Tu musí zahrát§. Necháme se překvapit.

Tak se všichni těšíme na lidské sedtkání u písniček, protože to opravdické setkávání nikdy nenahradí žádné sítě:

Předprodej je už teď tady!

Petra doprovodí jeho parta Misitu.

Foto: Toníno Volf, Pavel Hotárek

#PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #Breclav #KinoKoruna #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

 

Addres
2085/1, U Tržiště, Břeclav, okres Břeclav, Jihomoravský kraj, Jihovýchod
690 02, Česko

 

Mapa


 

Terminy


  • czwartek, 19 wrzesień 2024 19:00

Wspierane przez iCagenda