fbpx

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
tomasko-manak-icag
Datum:: pátek, 25. duben 2014 19:30

Místo konání:: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  Město:: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

200x150-notovani-rimsky-foto-Katka-Esserovpetr vasina 1

krabicka

Petr Rímský a Petr Vašina v obnoveném pořadu Písničkáři sobě hostí zajímavé osobnosti. Petr Rímský & MISITU zahrají něco písní z alba „Zákon o zachování lásky“ i písně Petra Vašiny a uvedou své muzikantské a autorské přátele.

Jako každý poslední pátek v měsíci budou tedy písničkáři Petr Rímský a Petr Vašina i v únoru provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. To vše v pořadu Písničkáři sobě.

vktomasko2 Vojta Kiďák Tomáško

Vojtovi říkám důvěrně Kiďátko. Bývá označován za písničkáře trampského, ale rozhodně to není falešná a kýčovitá rádoby romantika. A vůbec, je to normální folkáč fušující i do folklóru, protože našel zalíbení nejen ve moravském víně, ale i písních. Jsa z Lokte nad Ohří se tak stál nejzápadnějším Moravanem.

ota manakOta Maňák

Cikán jak poleno v tom nejlepším slova smyslu, pomineme-li fakt, že jazyk moc neumí. Tedy ten romský. Zato ten poetický ovládá stejně dobře, jako svou kytaru. A neokázalého moudra je v něm skryto, co ho stačil načerpat při putování Čínou, nebo naposledy Španělskem. Třeba se tam naučil i flamenco :-)

A co ještě

Vyloučeno nikdy není ani nějaké další překvapení v programu. Hezký večer v dobré společnosti se spoustou muziky i neočekávaných akcí završí po představení bonus v podobě „posezení s komedianty“ za rohem v D-klubu.

Více informací najdete na www.pisnickarisobe.cz.

Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

vokalistkySpoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

prasil Zvuk a světla: Jirka Prášil a Martin Zajíček ml.

 

Adresa:
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • pátek, 25. duben 2014 19:30

Powered by iCagenda