fbpx

header b

Changes may occur

Since the beginning of 2020, we have had to move a number of concerts to other specific dates or we are just looking for dates for them. Pandemic times are uncertain and concert dates may still change. Thank you for your understanding :-).

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
rimsky-a-janousek-icag
Date: Friday, 20 December 2013 19:30

Venue: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  City: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

200x150-notovani-rimsky-foto-Katka-Esserovpetr vasina 1Petra Rímský a Petr Vašina v obnoveném pořadu Písničkáři sobě (vznikl roku 1992 na Helfštýně) hostí zajímavé osobnosti. Petr Rímský & MISITU zahrají písně z alba „Zákon o zachování lásky“ i písně Petra Vašiny a uvedou své muzikantské a autorské přátele.

Tentokráte bude hlavním hostem písničkář Slávek Janoušek, čerstvý šedesátník, autor mnoha krásných songů a organizátor textových dílen. Petr Rímský se těch šedesátin zúčastnil a gratuloval Slávkovi velmi „svéráznou předělávkou“ Slávkovy písničky „Byla to jízda“. Dá se očekávat Slávkova „odveta“ nějakou předělávkou Petrovy „chlapácké tesknice“ :-) Nebo možná něco úplně jiného, protože nikdy předem nevíme, co se v našich improvizacích vyvine. Každopádně si to opět užijeme a vy můžete s námi. Ostatně užívejte světa, blíží se kometa :-)))

Jižanský banjista Honza Jan Bican je celoživotním propagátorem konzumace vajec v neomezeném množství a hraní písniček hraných nikoli zběsile, ale správně. 

Za příbramské se pořadu zúčastní také Jerry a dcerry a Martin.

Nebo že bychom všichni společně zkusili vánoční koledy jako jazz?

Plakát pdf jpg

Zákon o zachování láskySpoluúčinkují:

vokalistky

 

Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

rimsky-janousekHosté:

Slávek Janoušek

Honza Bicanbican 

Jerry a dcerry a Martinjerry-a-dcery 

prasilZvuk a světla:

Jirka Prášil

 

Address
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Map


 

All Dates


  • Friday, 20 December 2013 19:30

Powered by iCagenda