fbpx

header b

Changes may occur

Since the beginning of 2020, we have had to move a number of concerts to other specific dates or we are just looking for dates for them. Pandemic times are uncertain and concert dates may still change. Thank you for your understanding :-).

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
tomasko-manak-icag
Date: Friday, 25 April 2014 19:30

Venue: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  City: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

200x150-notovani-rimsky-foto-Katka-Esserovpetr vasina 1

krabicka

Petr Rímský a Petr Vašina v obnoveném pořadu Písničkáři sobě hostí zajímavé osobnosti. Petr Rímský & MISITU zahrají něco písní z alba „Zákon o zachování lásky“ i písně Petra Vašiny a uvedou své muzikantské a autorské přátele.

Jako každý poslední pátek v měsíci budou tedy písničkáři Petr Rímský a Petr Vašina i v únoru provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. To vše v pořadu Písničkáři sobě.

vktomasko2 Vojta Kiďák Tomáško

Vojtovi říkám důvěrně Kiďátko. Bývá označován za písničkáře trampského, ale rozhodně to není falešná a kýčovitá rádoby romantika. A vůbec, je to normální folkáč fušující i do folklóru, protože našel zalíbení nejen ve moravském víně, ale i písních. Jsa z Lokte nad Ohří se tak stál nejzápadnějším Moravanem.

ota manakOta Maňák

Cikán jak poleno v tom nejlepším slova smyslu, pomineme-li fakt, že jazyk moc neumí. Tedy ten romský. Zato ten poetický ovládá stejně dobře, jako svou kytaru. A neokázalého moudra je v něm skryto, co ho stačil načerpat při putování Čínou, nebo naposledy Španělskem. Třeba se tam naučil i flamenco :-)

A co ještě

Vyloučeno nikdy není ani nějaké další překvapení v programu. Hezký večer v dobré společnosti se spoustou muziky i neočekávaných akcí završí po představení bonus v podobě „posezení s komedianty“ za rohem v D-klubu.

Více informací najdete na www.pisnickarisobe.cz.

Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

vokalistkySpoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

prasil Zvuk a světla: Jirka Prášil a Martin Zajíček ml.

 

Address
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Map


 

All Dates


  • Friday, 25 April 2014 19:30

Powered by iCagenda