fbpx

header b

Changes may occur

Since the beginning of 2020, we have had to move a number of concerts to other specific dates or we are just looking for dates for them. Pandemic times are uncertain and concert dates may still change. Thank you for your understanding :-).

Loket nad Ohří – Petr Rímský a Vojta „Kiďák“ Tomáško – Vánoční setkání

Koncert
0
rimsky-tomasko-icag
Date: Saturday, 10 December 2022 19:00

City: Loket, Česko

Petr Rímský – Vánoční setkání

Petra doprovodí jeho parta Misitu.

vktomaskorimskyNa štědrý večer
U štědrého stolu
Sedí pan Štědrý
A je mu do breku
Trochu se složil
Snad že požil alkoholu
Zas prý se dožil
Jenom nevděku

O patro níže
Paní Skoupá ví, že...

Ano, to je kousek mé písničky "Na Štědrý večer". Starý bard Kiďátko – já mu tak říkám, ale pssst! – dělává takový Vánoční koncert a já miluji Vánoce a tak mě jeho pozvání během těch předešlých den před Silvestrem na ty za rok vůbec nepřekvapilo.

Miluji setkávání s dobrými lidmi. Toho není nikdy dost. Zdá se, že ubývá. Žádný Facebook ho ale nikdy nenahradí. A tak se těším i na ta koncertní setkání s lidmi, kteří mě baví, kteří jsou fajn, je v nich nadšení, energie a vlastně i ta pravda a láska, proč to neříct 🙂. Zejména v době, kdy se nestačím divit, jak někteří druhdy revoluční kolegové... Ale nic.

Foto: Toníno Volf, Lucia Nováková a archiv VKT

#MestskáKnihovnaLoket #LoketNadOhri #Jezisek #Mikulas #Vanoce #VanocniKoncert #VojtaKidakTomasko #Kidak #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

 

Address
Městská knihovna Loket, 1/69, T. G. Masaryka, Loket, okres Sokolov, Karlovarský kraj, Severozápad
357 33, Česko

 

Map


 

All Dates


  • Saturday, 10 December 2022 19:00

Powered by iCagenda

 Songwriter