fbpx

header b

Changes may occur

Since the beginning of 2020, we have had to move a number of concerts to other specific dates or we are just looking for dates for them. Pandemic times are uncertain and concert dates may still change. Thank you for your understanding :-).

Liberec

Koncert
10
rimsky2022-icag
Date: Thursday, 16 February 2023 19:00

Venue: Experimentální studio  |  City: Liberec, Česko

vokalistky 2021Petr Rímský v Liberci

Koncert s těmi, které mám rád

Předprodej je tady

rimsky misitu 2021bJeden starý bard o Petrovi říká: Petr Rímský je fenomenální kytarista, tvůrce zničujících manuálů à la „Prvních 1440 nejzákladnějších akordů pro začátečníky“. Autor knihy „Ze života muzikantského“. Sametový hlas tam někde dole a vtipné žonglování se slovy a pocity.

Petr říká: Do Liberce se vždycky těším v „Éčku“ jsem hrával když se tomu tak snad ani neříkalo a bylo to dole v centru. Pak samozřejmě v tom novém, co už je nové taky pár desítek let. Petr Vostřák a Pavel Havlík to řídili, tak je musím vzpomenout, protože už řídí klub někde nahoře a štafetu převzal . 

rimsky misitu 2021aStaré krásné písně Blues o hvězdě, A ještě radši se vracím, Křídla a kopyta, Blues na černo, nebo novější Zákon o zachování lásky, Zavolej...

Petra doprovodí jeho malá parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Foto: Toníno Volf

Ochutnávka :-). To je blues o hvězdě, hodně stará písnička oceněná autorskou portou v roce 1986. Zdá se, že funguje i dnes. Záznam je z Wrocławi.

 

Vstupenky:
Předprodej je tady
Address
425/1, Lidové sady, Kristiánov, Liberec, okres Liberec, Liberecký kraj, Severovýchod
460 01, Česko

 

Map


 

All Dates


  • Thursday, 16 February 2023 19:00

Powered by iCagenda

 Songwriter