fbpx

header b

Änderungen können auftreten

Seit Anfang 2020 mussten wir eine Reihe von Konzerten auf andere bestimmte Daten verschieben, oder wir suchen nur nach Daten für sie. Die Zeiten der Pandemie sind ungewiss und die Konzertdaten können sich noch ändern. Danke für Ihr Verständnis :-).

Mohelnice - koncert s těmi, které mám rád

Koncert
0
hamrik-icag
Datum: Donnerstag, 27. März 2014 19:30

Veranstaltungsort: Městské kulturní středisko  |  Stadt: Mohelnice, Česká republika

Petr Rímský - koncert s těmi, které mám rád

rimskypetr vasina 1Koncert Petra Rímského & MISITU a jeho muzikantských a autorských přátel. Petr Rímský se vrací do Plzně, kde získal dvě autorské Porty v době jejího největšího významu. Stálým hostem je i písničkář Petr Vašina, se kterým Petr Rímský obnovil pořad „Písničkáři sobě“ vzniklý v roce 1992 na Helfštýně. vokalistky Zazní staré známe i nové písně z alba „Zákon o zachování lásky“ a řada hezkých písní všech hostů. O překvápka nebývá nouze, takže možná se ukáže ještě nějaký host :-).

Stálý host: Petr Vašina

Spoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

Speciální host: Zdeněk Hamřík

rimsky-hamrik

Mohelnický a dnes již více olomoucký písničkář Zdeněk Hamřík. Před lety přišel na Rímského kytarovou školu, na kterou pak začal jezdit jako Petrův asistent a později i lektor. Ještě později spolu absolvovali několik sérií koncertů, které dělali ve vlastní organizaci, jak je u Petra zvykem.

hamrik

V roce 2009 přišel Zdeněk Hamřík za Petrem s myšlenkou, že natočí svou desku. Petr Rímský ji bude aranžovat, produkovat a režírovat, natočí kytary apod. Myšlenka Petra vyprovokovala k tomu, aby konečně natočil svou desku, a tak vzniklo rozhodnutí, že obě alba vzniknou současně s většinou stejných muzikantů, že udělá společné křestní turné atd. Chlapíci se párkrát zavřeli před světem a začali pracovat na nějakých dalších písních, plánovali a vymýšleli, ale pak Zdeňka na čas pohltila práce na fakultě a doktorské studium. Zákon o zachování láskyRímčák ale byl díky Zdeňkovi už rozjetý a album dokončil. Myšlenka na společnou práci na albech a následnou sérii koncertů však nezapadla a možná se chlapíci spolu do studia přece jen vypraví. Přijďte se zatím přesvědčit, že to má smysl :-)

 

Plakát pdf a jpg,  Facebook událost,  g+ událost,  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

hajda

Zvuk a světla: Alain Hajda

 

Adresse
Lazebnická 974/2
789 85 Mohelnice, Česká republika

 

Karte


 

Alle Daten


  • Donnerstag, 27. März 2014 19:30

Powered by iCagenda