fbpx

header b

Änderungen können auftreten

Seit Anfang 2020 mussten wir eine Reihe von Konzerten auf andere bestimmte Daten verschieben, oder wir suchen nur nach Daten für sie. Die Zeiten der Pandemie sind ungewiss und die Konzertdaten können sich noch ändern. Danke für Ihr Verständnis :-).

Praha, Petr Rímský a Petr Bohuslav – Písničkáři sobě 8/9

Písničkáři sobě
rimsky-bohuslav-2023bbb
Datum: Donnerstag, 25. April 2024 19:30

Veranstaltungsort: Divadlo Františka Troníčka  |  Stadt: Hlavní město Praha, Česko

Praha, Petr Rímský a Petr Bohuslav – Písničkáři sobě 8/9

Lehce improvizační pořad v Divadle Fr. Troníčka. Podrobnosti průběžně doplňujeme :-)

rimskybohuslav 2023aSetkání takových bláznů, jakými bezpochyby jsou Petr RímskyPetr Bohuslav je těžké popsat. Oba jsou jako rtuť, oba se ale umí přizpůsobit a slyšet toho druhého. Což je důležité a zdaleka ne vždy to muzikanti umí. Někteří jsou za všech okolností jako buldozér. Petr i Petr mají také úctu k druhým a z jejich osobností, konání a písniček je to znát. Nebojí se pro srandu udlěat leccos, ale není to jen sranda za každou cenu. Je to chytré, ale nenápadně, nikoli plakátově. Nejsou to kamarádi na život a na smrt spojení pupeční šńůrou a přítomni si na všech svatbách, oslavách a někdy... A přece jsou spolu víc, než by se zdálo.

Ukaž, co umíš, aneb písničkář/ka z publika. Může se stát, že pozveme na jednu či dvě písničky písničkářku či písničkáře z publika. Příležitost pro neznámé písničkářky a písničkáře představite se. Podrobnosti tady.

Petra doprovodí jeho parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Výhodné vstupenky jsou v předprodeji tadyboom logo

Předplatné na všechny (zbývající) díly tady

Foto: Toníno Volf

#PisnickariSobe #DivadloTronicek #tronicek #Praha #PetrRimsky #rimsky #PetrBohusla #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

Plakát Rímský Bohuslav

 

Adresse
2053/22, Vladislavova, Nové Město, Praha 1, Hlavní město Praha, Praha
110 00, Česko

 

Karte


 

Alle Daten


  • Donnerstag, 25. April 2024 19:30

Powered by iCagenda