fbpx

Písničkáři sobě

Lehce improvizační pořad těch, kdo se nebojí opustit komfortní zónu perfektně nacvičeného a neustále opakovaného. Kdo nemají strach, že se seknou, že budou někdy srandovní jinde, než mysleli, že si pokazi „image“. Kdo jsou opravdu dobří a přitom jsou to lidi, ne stroje.

Chceš výhodné předplatné na všechny (nebo zbývající) koncerty „Písničkáři sobě“?

Připravili jsme pro Tebe možnost kdykoli si koupit elektronickou vstupenku na všechny respektive zbývající koncerty vždy s opravdu výraznou slevou. Úspora je od 140 Kč u posledních dvou koncertů až po 1.270 Kč za celou sezónu. Předplatné na celou sezónu respektive na zbývající koncerty vždy s výraznou slevou najdeš a koupíš elektronicky tady.


Koncerty „Písničkáři sobě“ a výhodné vstupenky jsou tady.


Praha - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
7
petr-jisova-holobek-icag
Datum:: pondělí, 27. listopad 2017 19:30

Písničkáři sobě - Petr Rímský, Pavlína Jíšová, Jiří Holoubek

Pravdelné malinko improvizační setkání s pozvanými osobnostmi, u nichž prověřujeme imrovizační schopnosti a vymýšlíme všelijaké taškařice :-). Od nové sezóny je Petrovým partnerem a hostitelem Jiří Holoubek v termínech, kdy mu to čas dovolí :-). Listopadový pořad bude trochu rozhlasácký.
Šiřte to dál, sdílejte a hlavně přijďte, je to živé a je to život.

Hostem pořadu bude v listopadu

jisova web1Pavlína Jíšová

Jihočeská písničkářka, textařka a taky rozhlasačka.

Když se řekne písničkářka, tak si někdy představím takovou tu éterickou bytost ve fáčové sukni, která už v šestnácti zklamána životem umírá sama ze sebe v každé další ještě beznadějnější písni.  Dokonce tak i žije. Nebo si to myslí. Je třeba míti se na pozoru, aby před ní člověk hlasitě nekýchnul, říci před ní „do prdele“ je rovno zemětřesení. Je takovým vlastním stínem a její energie je závislá na intenzitě měsíčního svitu. Tak přesně takováhle písničkářka Pavlína Jíšová není :-))).

Pavlína je plná citů a pocitů, které prožila, viděla, posbírala, zpracovala, zazpívala, zašeptala i vykřičela. Je plná barev, chutí, nápadů, energie a lásky ke světu. Jo a taky je s ní sranda. V nekonečnu často nepublikovatelných historek se skupinou Nezmaři je ovšem často obětí jejich nekompromisní srandy hraničící se životem či alespoň s trestním právem. Léta se vyprávějí a já Pavlínu někdy dlouho podezírám, že to vlastně jen chlapcům nechtěla zkazit. Že totiž Pavlína ví své. Pavlína s energií sobě vlastní taky už mnoho let v rozhlase propaguje muziku, které v médiích není moc přáno. (Napsal Petr Rímský)

Hostitelé

Petr Rímský a Jiří Holoubek

Holoubek5petr rimsky dpaJiří Holoubek. To je taky rozhlasák. Aktivní „Dvojkař“. Tím myslím stanici ČRo2, jinak je Jirka samozřejmě jednička! Vedle rozhlasu stíhá hrát se Spirituál kvintetem, a občas i samostatně své vlastní krásné písně, jako třeba právě zde. Ale jistě se od něj dočkáme i nějaké lumpárničky.

Petr Rímský. Fenomenální kytarista, tvůrce zničujících manuálů à la „Prvních 1440 nejzákladnějších akordů pro začátečníky“. Autor knihy „Ze života muzikantského“. Sametový hlas tam někde dole a vtipné žonglování se slovy a pocity. (Napsal Milan Kaplan...)

Doprovodí ho jeho parta MISITU, což je Veronika Skočdopolová, Pavlína Sosňáková a Pavel Hloušek.

Podrobnosti průběžně doplňujeme :-). Rezervace vpravo nahoře :-) nikoli vlevo dole :-))). Událost na Facebook tady.plakat A4 2017 12 02 Praha

 

 

Seznam termínů


  • pondělí, 27. listopad 2017 19:30

Powered by iCagenda