fbpx

Petr Rímský

Chcesz z nami współpracować?

Nawiążemy współpracę w Polsce. Ciekawią Cię pieśniarze i ich twórczość? Umiesz się porozumieć po czesku? Umiesz organizować wydarzenia? Oferujemy współpracę w czeskim pieśniarzem podczas jego koncertów w Polsce. Więcej informacji tutaj.

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
preletky-icag
Termin: piątek, 28 luty 2014 19:30

Miejsce: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  Miejscowość: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

200x150-notovani-rimsky-foto-Katka-Esserovpetr vasina 1

Zákon o zachování lásky

Petr Rímský a Petr Vašina v obnoveném pořadu Písničkáři sobě hostí zajímavé osobnosti. Petr Rímský & MISITU zahrají něco písní z alba „Zákon o zachování lásky“ i písně Petra Vašiny a uvedou své muzikantské a autorské přátele.

Jako každý poslední pátek v měsíci budou tedy písničkáři Petr Rímský a Petr Vašina i v únoru provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. To vše v pořadu Písničkáři sobě.

AŤ ŽIJE MDŽ!

No a protože se blíží MDŽ, na které se po desetiletích soudružských karafiátových orgií nějak zanevřelo, ačkoli sám svátek s těmi parchanty nemá nic společného, řekli jsme si, že jej trochu v předstihu oslavíme tím, že dáme prostor samým ženám.

Hosty únorového pořadu budou:

Přelet M. S.Přelet MS

Především vokální kapela, která sama o sobě na svých stránkách píše: „Před mnoha a mnoha lety jsme spolu chodily do školy, pak za klukama a dnes, kdy už jsme skoro dospělé, se konečně můžeme scházet i na alkoholových dýcháncích. Při jedné z mnoha závažných popůlnočních debat jsme se rozhodly stát móóóóc slavnými.“

zajickovaTohle trio hodně neučitelsky působících kantorek si nehraje jen na „vokálku“ s hezkými hlasy, ale vyhraje si i s náladovými polohami které podtrhují obsah jejich písniček. Od těch romantických až po ty srandovní. Na improvizaci s nimi se těšíme.

Petra Zajíčková

Petra Zajíčková se spolu s Veronikou Skočdopolovou podílely na albu Petra Rímského Zákon o zachování lásky. Společně se vydali na křestní koncertní turné, které volně přešlo v současnou sérii koncertů „Petr Rímský - koncert s těmi, které mám rád“. Na některých koncertech se Petra představuje také samostatně jako písničkářka s vlastní tvorbou, kterou jinak obvykle hrává s vlastní kapelou Naopak. Není vyloučeno, že se objeví i někdo z nich.

Holky těšíme se na Vás.

Lidi, na Vás se těšíme taky, přijďte holkám popřát. Představujeme si to tak, že každý člověk v publiku přinese alespoň jeden klasický květ k MDŽ, tedy karafiát. V ideálním případě se podaří jimi holky zcela zasypat :-)))

Vyloučeno ovšem nikdy není ani nějaké další překvapení v programu.

Plakát pdf  jpg  Facebook událost  Předprodej vstupenek  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

vokalistkySpoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

prasil Zvuk a světla: Jirka Prášil a Martin Zajíček ml.

 

Addres
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Mapa


 

Terminy


  • piątek, 28 luty 2014 19:30

Wspierane przez iCagenda

 pieśniarz