fbpx

Praha, Petr Rímský a Saša Niklíčková – Písničkáři sobě 1/9

Písničkáři sobě
rimsky-niklickova-icag
Datum:: čtvrtek, 23. březen 2023

Místo konání:: Divadlo Františka Troníčka  |  Město:: Praha 1, Česká republika

Praha, Petr Rímský a Saša Niklíčková – Písničkáři sobě 1/9

Starší chlápek a Zmačkaná žena :-).

rimsky

Lehce improvizační pořad v Divadle Fr. Troníčka. Podruhé do pořadu přijde Saša Niklíčková o které Petr říká: „Saša je fakt komediant. Ono to slovo dostalo poněkud hanlivý nádech, ale já ho vnímám naopak jako profesní pochavlu. A pozor! Neznamená to dělat jen a jen srandu! A už vůbec ne za každou cenu, k čemuž mají tendenci někteří humoristé rychle sklouznout pod tlakem smějících se diváků, tedy ve snaze získávání si popularity rovněž za každou cenu. Ono totiž dělat srandu inteligentně je velmi vážná věc! Saša to umí a ve srandě jejích textů jsou začasté moc hezké myšlenky a názory. Baví mě tedy nejen tím, že si umí udělat srandu i ze sebe, to by mělo být samozřejmostí. Tak se opět těším.“ Není vyloučeno, že se na scéně objeví ještě jedno překvapení.

Podrobnosti průběžně doplňujeme :-)

Ukaž, co umíš, aneb písničkář/ka z publika. Může se stát, že pozveme na jednu či dvě písničky písničkářku či písničkáře z publika. Příležitost pro neznámé písničkářky a písničkáře představite se. Podrobnosti tady.

Petra doprovodí jeho parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Výhodné vstupenky v předprodeji tadyboom logo

Předplatné na všechny (zbývající) díly tady

Foto: Toníno Volf, Marian Opletal

#PisnickariSobe #DivadloTronicek #tronicek #Praha #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

Plakát Rímský Niklíčková

 

Vstupenky:
Předprodej zahájen tady
Adresa:
Vladislavova 22
Praha 1, Česká republika

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • čtvrtek, 21. září 2023 19:30

Powered by iCagenda

 písničkář