fbpx

Praha, Petr Rímský a Kytarovka.cz – Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
rimsky-beran-icag
Datum:: čtvrtek, 23. únor 2023

Místo konání:: Divadlo Františka Troníčka  |  Město:: Praha 1, Česká republika

Praha, Petr Rímský a Kytarovka.cz – Písničkáři sobě

Lehce improvizační pořad v Divadle Fr. Troníčka.

rimskyTento díl věnujeme písničkářům a kytaristům, které učil Petr Rímský ve své kytarové škole. Můžete se tedy zjistit, jak se tam učí a na cokoli se zeptat. Každý zahraje kromě svých písní i povinnou skladbu „něco vod Rímskýho“, ale i něco, co ještě zatím sám netuší :-D. S diváky si zazpíváme a budeme se mít spolu dobře. O překvapení nebývá nouze.

IMG 20210723 225402 1

Například Jan Beran, písničkář z Kytarovky, který je sice z drsného Kadna, ale je to vcelku něžný filosof :-). Bývá účsastníkem Textařských dílen Slávka Janouška, kterého přivítáme za měsíc. Honza si rád hraje se slovíčky a vymýšlí kromě písniček i básničky. Usmívá se a je s ním dobrá nálada.

Nebo správný moravský chasník Pavel Nosálek s chytlavými melodiemi i texty, kterému Kytarovka taky pomohla najít cestu.

veronika skocdopolova 2023jan prochazka 2023V Petrově partě Misitu, která jej provází na cestách s písničkami, jsou hned dva účastnící kytarových škol. Vokalistka a perkusistka Veronika Skočdopolová, která je inventářem a dobrou duší Kytarovky a pamatuje si na rozdíl od Rímčáka jeho texty, a taky baskytarista Jan Procházka. Tentokrát zahrají vepředu a prozradí i něco o škole i o hraní s Petrem, třeba se k nám na cesty někdo přidá :-).

Ukaž, co umíš, aneb písničkář/ka z publika. Může se stát, že pozveme na jednu či dvě písničky písničkářku či písničkáře z publika. Příležitost pro neznámé písničkářky a písničkáře představite se. Podrobnosti tady.

Petra doprovodí jeho parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Výhodné vstupenky v předprodeji

Při včasném nákupu můžete ušetřit až 50 Kč za každou vstupenku. Každopádně je předprodej výhodnější! 



2023 04 27 Praha QR vstupenkyFoto: Lucia Nováková, Marian Opletal

#PisnickariSobe #DivadloTronicek #tronicek #Praha #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

plakat A4 2023 04 27 praha

 

Vstupenky:
Předprodej zahájen tady
Adresa:
Vladislavova 22
Praha 1, Česká republika

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • čtvrtek, 27. duben 2023 19:30

Powered by iCagenda

 písničkář