fbpx

Písničkáři sobě

Lehce improvizační pořad těch, kdo se nebojí opustit komfortní zónu perfektně nacvičeného a neustále opakovaného. Kdo nemají strach, že se seknou, že budou někdy srandovní jinde, než mysleli, že si pokazi „image“. Kdo jsou opravdu dobří a přitom jsou to lidi, ne stroje.

Chceš výhodné předplatné na všechny (nebo zbývající) koncerty „Písničkáři sobě“?

Připravili jsme pro Tebe možnost kdykoli si koupit elektronickou vstupenku na všechny respektive zbývající koncerty vždy s opravdu výraznou slevou. Úspora je od 140 Kč u posledních dvou koncertů až po 1.270 Kč za celou sezónu. Předplatné na celou sezónu respektive na zbývající koncerty vždy s výraznou slevou najdeš a koupíš elektronicky tady.


Koncerty „Písničkáři sobě“ a výhodné vstupenky jsou tady.


Praha, Petr Rímský a Tereza a Dan Švecovi – Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
10
rimsky-svecova-icag
Datum:: středa, 30. březen 2022 19:30

Místo konání:: Divadlo Františka Troníčka  |  Město:: Hlavní město Praha, Česko

Praha, Petr Rímský a Tereza a Dan Švecovi – Písničkáři sobě

Aneb jak funguje manželství na scéně :-).

rimskyTereza a Dan Švecovi budou hosty Petra Rímského v lehce improvizačním pořadu Písničkáři sobě v Divadle Troníček. Podrobnosti průběžně doplňujeme ?

svecoviTereza Švecová za svobodna Terčová hraje jako folková písničkářka asi 20 let. Konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze, Filozofická fakulta UP v Olomouci, účast v soutěži Superstar, účinkování v Dobře Placené procházce S+Š, zazpívala si i s Čechomorem, pro který pracovala.

Manžel Daniel Švec je posedlý historií letectví – zejména československými piloty, kteří během 2. světové války sloužili v britském RAF. Napsal už 6 knih o pilotech pocházejících z Plzeňského a Karlovarského kraje.

Dvě děti, úsměv na tvářích, písničky a pohoda. Doufejme, že je úsměv nepřejde ani s povinnou skladbou „něco vod Rímskýho“ :-)).

Petra doprovodí jeho parta Misitu.

Foto: Lucia Nováková, Marian Opletal a archív Terezy.

plakat A4 2022 03 30 praha

 

Adresa:
Vladislavova 22
Hlavní město Praha, Česko

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • středa, 30. březen 2022 19:30

Powered by iCagenda

 písničkář