fbpx

Písničkáři sobě

Lehce improvizační pořad těch, kdo se nebojí opustit komfortní zónu perfektně nacvičeného a neustále opakovaného. Kdo nemají strach, že se seknou, že budou někdy srandovní jinde, než mysleli, že si pokazi „image“. Kdo jsou opravdu dobří a přitom jsou to lidi, ne stroje.

Chceš výhodné předplatné na všechny (nebo zbývající) koncerty „Písničkáři sobě“?

Připravili jsme pro Tebe možnost kdykoli si koupit elektronickou vstupenku na všechny respektive zbývající koncerty vždy s opravdu výraznou slevou. Úspora je od 140 Kč u posledních dvou koncertů až po 1.270 Kč za celou sezónu. Předplatné na celou sezónu respektive na zbývající koncerty vždy s výraznou slevou najdeš a koupíš elektronicky tady.


Koncerty „Písničkáři sobě“ a výhodné vstupenky jsou tady.


Kromnów, Písničkáři sobě / Pieśniarze sobie

Písničkáři sobě
0
rimsky-vondrak-grunwald-icag
Datum:: sobota, 16. únor 2019 17:00

Místo konání:: Artystyczna Galeria Izerska  |  Město:: Kromnów

Písničkáři sobě / Pieśniarze sobie.

rimskyPetr Rímský uvádí setkání českých a polských písničkářů. / Petr Rímský przedstawia spotkanie czeskich i polskich pieśniarzy.

Czeski bard Petr Rímský zaprasza: na spotkanie polskich i czeskich pieśniarzy w regularnym, delikatnie improwizowanym programie. Razem z Petrem spotkania moderuje i tłumaczy Bogna Piter z Wrocławia. Miejscem koncertów są miasta partnerskich regionów: czeski Liberec i polski Kromnów.

Jiří VondrákW drugim odcinku cyklu zaprezentuje się pochodzący z Brna pieśniarz, filmowiec, organizator i tłumacz m.in. Bułata Okudżawy, Jiří Vondrák.

Grzegorz Grunwald orezPolskim partnerem będzie Grzegorz Grunwald – poeta, kompozytor, śpiewający gitarzysta prezentujący głównie piosenkę autorską, w której liryzm tekstów łączy się w unikalny sposób z akompaniamentem gitary.

Niektóre utwory obu występujących artystów będą do dyspozycji w prostych przekładach do drugiego języka.

Jeśli nie możecie zobaczyć koncertu w Libercu, zapraszamy 16 lutego o godzinie 17:00 do Kromnowa. Szczegóły tutaj.


Český písničkář Petr Rímský uvádí setkání polských a českých písničkářů v pravidelném mírně improvizovaném pořadu. Spolu s Petrem moderuje a tlumočí Bogna Piter z Wrocławi. Hostiteli pořadu jsou Liberec a Kromnów – města partnerských regionů.

V tomto dílu pořadu se představí brněnský písničkář, televizní dokumentarista, organizátor, překladatel například Bulata Okudžavy Jiří Vondrák.

Polským partnerem bude Grzegorz Grunwald - básník, skladatel, zpěv kytarista představující hlavně autorskou píseň, ve které se lyricismus textů spojuje jedinečným způsobem s doprovodem kytary.

Některé písně obou protagonistů budou k dispozici v jednoduchých překladech do druhého jazyka.

Pokud nemůžete navštívit pořad v Liberci, můžete jej vidět 24. 11. od 17.00 hodin v Kromnówě. Podrobnosti tady.

Plakát A4 2019 02 14 a 16 Liberec a Kromnow

 

Adresa:
Artystyczna Galeria Izerska
Kromnów

 

Seznam termínů


  • sobota, 16. únor 2019 17:00

Powered by iCagenda

 písničkář