fbpx

header b

Chceš dostat včas informaci o koncertu?

Zaregistruj se tady a zaškrtni si jen ten kraj (či kraje), kde tě koncert zajímá. To proto, abychom neobtěžovali například Ostráváka informací o koncertě v Chebu, kam za námi asi nepojede. Ačkoli na specifické pražské koncerty Písničkáři sobě jezdí diváci z daleka... Rezervace na koncerty a předprodej vstupebek je uvnitř události.

Mohelnice - koncert s těmi, které mám rád

Koncert
0
hamrik-icag
Datum:: čtvrtek, 27. březen 2014 19:30

Místo konání:: Městské kulturní středisko  |  Město:: Mohelnice, Česká republika

Petr Rímský - koncert s těmi, které mám rád

rimskypetr vasina 1Koncert Petra Rímského & MISITU a jeho muzikantských a autorských přátel. Petr Rímský se vrací do Plzně, kde získal dvě autorské Porty v době jejího největšího významu. Stálým hostem je i písničkář Petr Vašina, se kterým Petr Rímský obnovil pořad „Písničkáři sobě“ vzniklý v roce 1992 na Helfštýně. vokalistky Zazní staré známe i nové písně z alba „Zákon o zachování lásky“ a řada hezkých písní všech hostů. O překvápka nebývá nouze, takže možná se ukáže ještě nějaký host :-).

Stálý host: Petr Vašina

Spoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

Speciální host: Zdeněk Hamřík

rimsky-hamrik

Mohelnický a dnes již více olomoucký písničkář Zdeněk Hamřík. Před lety přišel na Rímského kytarovou školu, na kterou pak začal jezdit jako Petrův asistent a později i lektor. Ještě později spolu absolvovali několik sérií koncertů, které dělali ve vlastní organizaci, jak je u Petra zvykem.

hamrik

V roce 2009 přišel Zdeněk Hamřík za Petrem s myšlenkou, že natočí svou desku. Petr Rímský ji bude aranžovat, produkovat a režírovat, natočí kytary apod. Myšlenka Petra vyprovokovala k tomu, aby konečně natočil svou desku, a tak vzniklo rozhodnutí, že obě alba vzniknou současně s většinou stejných muzikantů, že udělá společné křestní turné atd. Chlapíci se párkrát zavřeli před světem a začali pracovat na nějakých dalších písních, plánovali a vymýšleli, ale pak Zdeňka na čas pohltila práce na fakultě a doktorské studium. Zákon o zachování láskyRímčák ale byl díky Zdeňkovi už rozjetý a album dokončil. Myšlenka na společnou práci na albech a následnou sérii koncertů však nezapadla a možná se chlapíci spolu do studia přece jen vypraví. Přijďte se zatím přesvědčit, že to má smysl :-)

 

Plakát pdf a jpg,  Facebook událost,  g+ událost,  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

hajda

Zvuk a světla: Alain Hajda

 

Adresa:
Lazebnická 974/2
789 85 Mohelnice, Česká republika

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • čtvrtek, 27. březen 2014 19:30

Powered by iCagenda

 písničkář