fbpx

header b

Chceš dostat včas informaci o koncertu?

Zaregistruj se tady a zaškrtni si jen ten kraj (či kraje), kde tě koncert zajímá. To proto, abychom neobtěžovali například Ostráváka informací o koncertě v Chebu, kam za námi asi nepojede. Ačkoli na specifické pražské koncerty Písničkáři sobě jezdí diváci z daleka... Rezervace na koncerty a předprodej vstupebek je uvnitř události.

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
jan-stepan-rak-icag
Datum:: pátek, 26. září 2014 19:30

Místo konání:: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  Město:: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

rimskypetr vasina 1

krabička

Jako každý poslední pátek v měsíci budou Petr Rímský a Petr Vašina hostit v pořadu Písničkáři sobě zajímavé muzikantské a autorské osobnosti. Kromě hraní vlastních i nevlastních písní budou oba Petři provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. Někdy se dokonce objeví i neplánovaný host.

No, a protože jsme kluci odvážní a chceme opět udělat sobě i divákům radost dobrými muzikanty a autory, pozvali jsme tentokrát lidi i ze zdánlivě jiného světa, se kterými se dokonce seznámíme až na scéně.

Ačkoli přiznejme, že Petr a Matěj se nedávno setkali alespoň u kafe, takže už se znají nejen z obrázků. Kdo to si s námi přijede pohrát?

Jan Matěj Rakjan matej rakstepan-rak

V září bude hostem písničkář a kytarista , který je zajímavý tím, že hraje jak klasiku, tak vlastní písně, nebo třeba „Ježkárny“, kterými se někdy po svém baví i Petr Rímský. 

Štěpán Rak

Matějův táta je Štěpán Rak, virtuos, skladatel a profesor, který ovšem ke světu nás bláznivých písničkářů nemá nikterak daleko. Tu taškařici si nenechá ujít a přijde nás mladé začínající umělce zkontrolovat, nebo řádit s námi. :-))).

Takže to bude i ojedinělé setkání různých kytarových stylů i různých osobností.

vokalistky

Spoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky


Podrobnosti a aktuální informace o pravidelném pořadu, který můžete shlédnout na Malé scéně vždy poslední pátek v měsíci, najdete na stránce www.pisnickarisobe.czČlenové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde. Vstupenky se dají koupit tady.

hajda

Zvuk a světla: Alain Hajda

Plakát pdf a jpg,  Facebook událost,  Google + událost.  Předprodej vstupenek.  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

 

Adresa:
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • pátek, 26. září 2014 19:30

Powered by iCagenda