fbpx

header b

Chceš dostat včas informaci o koncertu?

Zaregistruj se tady a zaškrtni si jen ten kraj (či kraje), kde tě koncert zajímá. To proto, abychom neobtěžovali například Ostráváka informací o koncertě v Chebu, kam za námi asi nepojede. Ačkoli na specifické pražské koncerty Písničkáři sobě jezdí diváci z daleka... Rezervace na koncerty a předprodej vstupebek je uvnitř události.

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
lubos_hrdlicka-icag
Datum:: pátek, 28. listopad 2014 19:30

Místo konání:: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  Město:: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě - listopad 2014

200x150-notovani-rimsky-foto-Katka-Esserovpetr vasina 1

krabika

Petr Rímský a Petr Vašina v obnoveném pořadu Písničkáři sobě hostí zajímavé osobnosti. Petr Rímský & MISITU zahrají něco písní z alba „Zákon o zachování lásky“ i písně Petra Vašiny a uvedou své muzikantské a autorské přátele.

Jako každý poslední pátek v měsíci budou tedy písničkáři Petr Rímský a Petr Vašina i v únoru provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. To vše v pořadu Písničkáři sobě.

V čase už poněkud předvánočním si možná společně tréningově zazpíváme nějakou koledu. Nebo zjistíme, kdo z přítomných autorů má nějakou „Vánoční“ píseň.

Pro listopadové hosty to bude navíc trochu bobřík odvahy, neboť se ve svém dosavadním muzikantském životě většinou „skrývali“ v kapele. Přestože jsou oba autory i výraznými osobnostmi. Najednou budou nejvíce „sami za sebe“, jak jen je to možné. Podpoříme je samozřejmě my všichni. Na scéně i v publiku.

Hosty listopadového pořadu budou

vita tronicekVíťa Troníček

„FOLK ŽIJE!“, volá do světa Víťa Troníček, kapelník a autor většiny písniček 10 let úspěšné kapely Marien, který umí psát pozitivní a milé písničky a nebojí se ani vzdát písní hold Václavu Havlovi v době, kdy se na něj plive. Aniž by stvořil oslavný kýč. A taky pro to, aby folk žil, něco dělá. Každý týden připravuje pro ČRo Pardubice pořad „Folková pohlazení“, se svou partou organizuje festival Pernštejnská Fortuna a další.

lubos hrdlickaLubomír Hrdlička

Dalším listopadovým hostem bude ex-Nezmar a častý účastník „Příbramských Huntíků Zdeňka Hejkrlíka“ Lubomír Hrdlička, autor nejkrásnějších písní, jako například Písek, Musíš jít dál, Řeka, Gobi, První sníh nebo O´Connell Street. Připravenost obou hostů na lecjaké neočekávané taškařice i schopnost improvizace prověří Petr Rímský a Petr Vašina v dalším dílu pořadu Písničkáři sobě, který můžete shlédnout na Malé scéně vždy poslední pátek v měsíci.

Více informací najdete na www.pisnickarisobe.cz.

Plakát připravujeme,  Facebook událost,  Google + událost.  Předprodej vstupenek.  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

vokalistkySpoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

hajda Zvuk a světla: Alain Hajda

 

Adresa:
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • pátek, 28. listopad 2014 19:30

Powered by iCagenda