fbpx

header b

Changes may occur

Since the beginning of 2020, we have had to move a number of concerts to other specific dates or we are just looking for dates for them. Pandemic times are uncertain and concert dates may still change. Thank you for your understanding :-).

Praha, Petr Rímský a Kytarovka.cz – Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
rimsky-beran-icag
Date: Thursday, 27 April 2023 19:30

Venue: Divadlo Františka Troníčka  |  City: Praha 1, Česká republika

Praha, Petr Rímský a Kytarovka.cz – Písničkáři sobě

Lehce improvizační pořad v Divadle Fr. Troníčka.

rimskyTento díl věnujeme písničkářům a kytaristům, které učil Petr Rímský ve své kytarové škole. Můžete se tedy zjistit, jak se tam učí a na cokoli se zeptat. Každý zahraje kromě svých písní i povinnou skladbu „něco vod Rímskýho“, ale i něco, co ještě zatím sám netuší :-D. S diváky si zazpíváme a budeme se mít spolu dobře. O překvapení nebývá nouze.

IMG 20210723 225402 1

Například Jan Beran, písničkář z Kytarovky, který je sice z drsného Kadna, ale je to vcelku něžný filosof :-). Bývá účsastníkem Textařských dílen Slávka Janouška, kterého přivítáme za měsíc. Honza si rád hraje se slovíčky a vymýšlí kromě písniček i básničky. Usmívá se a je s ním dobrá nálada.

Nebo správný moravský chasník Pavel Nosálek s chytlavými melodiemi i texty, kterému Kytarovka taky pomohla najít cestu.

veronika skocdopolova 2023jan prochazka 2023V Petrově partě Misitu, která jej provází na cestách s písničkami, jsou hned dva účastnící kytarových škol. Vokalistka a perkusistka Veronika Skočdopolová, která je inventářem a dobrou duší Kytarovky a pamatuje si na rozdíl od Rímčáka jeho texty, a taky baskytarista Jan Procházka. Tentokrát zahrají vepředu a prozradí i něco o škole i o hraní s Petrem, třeba se k nám na cesty někdo přidá :-).

Ukaž, co umíš, aneb písničkář/ka z publika. Může se stát, že pozveme na jednu či dvě písničky písničkářku či písničkáře z publika. Příležitost pro neznámé písničkářky a písničkáře představite se. Podrobnosti tady.

Petra doprovodí jeho parta Misitu – Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

Výhodné vstupenky v předprodeji

Při včasném nákupu můžete ušetřit až 50 Kč za každou vstupenku. Každopádně je předprodej výhodnější! 



2023 04 27 Praha QR vstupenkyFoto: Lucia Nováková, Marian Opletal

#PisnickariSobe #DivadloTronicek #tronicek #Praha #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

plakat A4 2023 04 27 praha

 

Vstupenky:
Předprodej zahájen tady
Address
Vladislavova 22
Praha 1, Česká republika

 

Map


 

All Dates


  • Thursday, 27 April 2023 19:30

Powered by iCagenda

 Songwriter