fbpx

header b

Changes may occur

Since the beginning of 2020, we have had to move a number of concerts to other specific dates or we are just looking for dates for them. Pandemic times are uncertain and concert dates may still change. Thank you for your understanding :-).

Svitavy – Struny v podloubí

Koncert
rimsky-icag
Date: Tuesday, 09 August 2022 19:00

Venue: Podloubí  |  City: Svitavy, Česko

Petr Rímský &Misitu v podloubí.

Koncert na náměstí v podloubí u Nadace Josefa Plívy.

petr rimskyBudeme tak trochu na vzduchu a současně pod střechou. Svitaváci tam toiž vytvořili polootevřený koncertní sál a Petr Rímský se svou partou tam prý zahraje všechno, na co si vzpomene... Petr říká:

„Mám tu čest hrát ve Svitavách opakovaně (když covid dá) a dělám to s mou partou moc rád. Občas přivezeme i nějakého zajímavého hosta. Tentokrát se předpokládá samostatný koncert, ale u Rímčáka, jak známo, se nikdy neví, co ho napadne. Možná aspoň na písničku vyzveme někoho z přítomných domácích (Stáňa Plívová, Franta Černý a další?), možná někoho potkáme cestou. Možná ne. Každopádně to bude krásný neuspěchaný podvečer s písničkami a neuspěchanou atmosférou hezky v týdnu bez desítek festivalů, které je třeba ještě stihnout... To neděláme, my chceme ,pobejt‘ a věnovat si s dobrými lidmi to nejdůležitější, co v životě máme. Čas. Těšíme se na ten Váš.“

Petra doprovodí jeho parta Misitu: Veronika Skočdopolová, Petra Komorášová a Jan Procházka.

#PetrRímský #Svitavy #písničky #folk #blues #jazz #kytara

 

Address
138/80, náměstí Míru, Svitavy-město, Svitavy, okres Svitavy, Pardubický kraj, Severovýchod
56802, Česko

 

Map


 

All Dates


  • Tuesday, 09 August 2022 19:00

Powered by iCagenda

 Songwriter