fbpx

Plzeň - koncert s těmi, které mám rád

Koncert
0
preletky-icag
Datum: Donnerstag, 17. April 2014 19:30

Veranstaltungsort: Divadlo Jonáš  |  Stadt: Plzeň, Česko

Petr Rímský - koncert s těmi, které mám rád

rimskypetr vasina 1Koncert Petra Rímského & MISITU a jeho muzikantských a autorských přátel. Stálým hostem je i písničkář Petr Vašina, se kterým Petr Rímský obnovil pořad „Písničkáři sobě“ vzniklý v roce 1992 na Helfštýně. vokalistky Zazní staré známe i nové písně z alba „Zákon o zachování lásky“ a řada hezkých písní všech hostů. O překvápka nebývá nouze, takže možná se ukáže ještě nějaký host :-).

Stálý host: Petr Vašina

Spoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

Speciální host: preletmsPřelet M. S.

Především vokální kapela, která sama o sobě na svých stránkách píše: „Před mnoha a mnoha lety jsme spolu chodily do školy, pak za klukama a dnes, kdy už jsme skoro dospělé, se konečně můžeme scházet i na alkoholových dýcháncích. Při jedné z mnoha závažných popůlnočních debat jsme se rozhodly stát móóóóc slavnými.“

Tohle trio hodně neučitelsky působících kantorek si nehraje jen na „vokálku“ s hezkými hlasy, ale vyhraje si i s náladovými polohami které podtrhují obsah jejich písniček. Od těch romantických až po ty srandovní. Na improvizaci s nimi se těšíme.

 

Plakát pdf a jpg,  Facebook událost,  Google + událost.  Předprodej vstupenek.  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

prasil Zvuk a světla: Jirka Prášil

 

Adresse
Měšťanská Beseda, 59/13, Kopeckého sady, Vnitřní Město, Plzeň, okres Plzeň-město, Plzeňský kraj, Jihozápad
301 00, Česko

 

Karte


 

Alle Daten


  • Donnerstag, 17. April 2014 19:30

Powered by iCagenda

 Liedermacher