fbpx

header b

Änderungen können auftreten

Seit Anfang 2020 mussten wir eine Reihe von Konzerten auf andere bestimmte Daten verschieben, oder wir suchen nur nach Daten für sie. Die Zeiten der Pandemie sind ungewiss und die Konzertdaten können sich noch ändern. Danke für Ihr Verständnis :-).

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
preletky-icag
Datum: Freitag, 28. Februar 2014 19:30

Veranstaltungsort: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  Stadt: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

200x150-notovani-rimsky-foto-Katka-Esserovpetr vasina 1

Zákon o zachování lásky

Petr Rímský a Petr Vašina v obnoveném pořadu Písničkáři sobě hostí zajímavé osobnosti. Petr Rímský & MISITU zahrají něco písní z alba „Zákon o zachování lásky“ i písně Petra Vašiny a uvedou své muzikantské a autorské přátele.

Jako každý poslední pátek v měsíci budou tedy písničkáři Petr Rímský a Petr Vašina i v únoru provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. To vše v pořadu Písničkáři sobě.

AŤ ŽIJE MDŽ!

No a protože se blíží MDŽ, na které se po desetiletích soudružských karafiátových orgií nějak zanevřelo, ačkoli sám svátek s těmi parchanty nemá nic společného, řekli jsme si, že jej trochu v předstihu oslavíme tím, že dáme prostor samým ženám.

Hosty únorového pořadu budou:

Přelet M. S.Přelet MS

Především vokální kapela, která sama o sobě na svých stránkách píše: „Před mnoha a mnoha lety jsme spolu chodily do školy, pak za klukama a dnes, kdy už jsme skoro dospělé, se konečně můžeme scházet i na alkoholových dýcháncích. Při jedné z mnoha závažných popůlnočních debat jsme se rozhodly stát móóóóc slavnými.“

zajickovaTohle trio hodně neučitelsky působících kantorek si nehraje jen na „vokálku“ s hezkými hlasy, ale vyhraje si i s náladovými polohami které podtrhují obsah jejich písniček. Od těch romantických až po ty srandovní. Na improvizaci s nimi se těšíme.

Petra Zajíčková

Petra Zajíčková se spolu s Veronikou Skočdopolovou podílely na albu Petra Rímského Zákon o zachování lásky. Společně se vydali na křestní koncertní turné, které volně přešlo v současnou sérii koncertů „Petr Rímský - koncert s těmi, které mám rád“. Na některých koncertech se Petra představuje také samostatně jako písničkářka s vlastní tvorbou, kterou jinak obvykle hrává s vlastní kapelou Naopak. Není vyloučeno, že se objeví i někdo z nich.

Holky těšíme se na Vás.

Lidi, na Vás se těšíme taky, přijďte holkám popřát. Představujeme si to tak, že každý člověk v publiku přinese alespoň jeden klasický květ k MDŽ, tedy karafiát. V ideálním případě se podaří jimi holky zcela zasypat :-)))

Vyloučeno ovšem nikdy není ani nějaké další překvapení v programu.

Plakát pdf  jpg  Facebook událost  Předprodej vstupenek  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

vokalistkySpoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky

prasil Zvuk a světla: Jirka Prášil a Martin Zajíček ml.

 

Adresse
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Karte


 

Alle Daten


  • Freitag, 28. Februar 2014 19:30

Powered by iCagenda