fbpx

header b

Änderungen können auftreten

Seit Anfang 2020 mussten wir eine Reihe von Konzerten auf andere bestimmte Daten verschieben, oder wir suchen nur nach Daten für sie. Die Zeiten der Pandemie sind ungewiss und die Konzertdaten können sich noch ändern. Danke für Ihr Verständnis :-).

Příbram - Písničkáři sobě

Písničkáři sobě
0
jan-stepan-rak-icag
Datum: Freitag, 26. September 2014 19:30

Veranstaltungsort: Divadlo A. Dvořáka, Malá scéna  |  Stadt: Příbram, Česká republika

Písničkáři sobě

rimskypetr vasina 1

krabička

Jako každý poslední pátek v měsíci budou Petr Rímský a Petr Vašina hostit v pořadu Písničkáři sobě zajímavé muzikantské a autorské osobnosti. Kromě hraní vlastních i nevlastních písní budou oba Petři provázet programem a pošťuchovat pozvané zajímavé hosty a komedianty ke všelijakým neplánovaným improvizacím. Někdy se dokonce objeví i neplánovaný host.

No, a protože jsme kluci odvážní a chceme opět udělat sobě i divákům radost dobrými muzikanty a autory, pozvali jsme tentokrát lidi i ze zdánlivě jiného světa, se kterými se dokonce seznámíme až na scéně.

Ačkoli přiznejme, že Petr a Matěj se nedávno setkali alespoň u kafe, takže už se znají nejen z obrázků. Kdo to si s námi přijede pohrát?

Jan Matěj Rakjan matej rakstepan-rak

V září bude hostem písničkář a kytarista , který je zajímavý tím, že hraje jak klasiku, tak vlastní písně, nebo třeba „Ježkárny“, kterými se někdy po svém baví i Petr Rímský. 

Štěpán Rak

Matějův táta je Štěpán Rak, virtuos, skladatel a profesor, který ovšem ke světu nás bláznivých písničkářů nemá nikterak daleko. Tu taškařici si nenechá ujít a přijde nás mladé začínající umělce zkontrolovat, nebo řádit s námi. :-))).

Takže to bude i ojedinělé setkání různých kytarových stylů i různých osobností.

vokalistky

Spoluúčinkují: Veronika Skočdopolová, Petra Zajíčková - vokalistky


Podrobnosti a aktuální informace o pravidelném pořadu, který můžete shlédnout na Malé scéně vždy poslední pátek v měsíci, najdete na stránce www.pisnickarisobe.czČlenové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde. Vstupenky se dají koupit tady.

hajda

Zvuk a světla: Alain Hajda

Plakát pdf a jpg,  Facebook událost,  Google + událost.  Předprodej vstupenek.  Členové klubu PR jsou informování včas. Registrace zde.

 

Adresse
Legionářů 400
261 01 Příbram, Česká republika

 

Karte


 

Alle Daten


  • Freitag, 26. September 2014 19:30

Powered by iCagenda

 Liedermacher