fbpx

header b

Änderungen können auftreten

Seit Anfang 2020 mussten wir eine Reihe von Konzerten auf andere bestimmte Daten verschieben, oder wir suchen nur nach Daten für sie. Die Zeiten der Pandemie sind ungewiss und die Konzertdaten können sich noch ändern. Danke für Ihr Verständnis :-).

Loket nad Ohří – Petr Rímský a Vojta „Kiďák“ Tomáško – Vánoční setkání

Koncert
2
rimsky-tomasko-icag
Datum: Samstag, 10. Dezember 2022

Stadt: Loket, Česko

Petr Rímský – Vánoční setkání

Petra doprovodí jeho parta Misitu.

vktomaskorimskyNa štědrý večer
U štědrého stolu
Sedí pan Štědrý
A je mu do breku
Trochu se složil
Snad že požil alkoholu
Zas prý se dožil
Jenom nevděku

O patro níže
Paní Skoupá ví, že...

Ano, to je kousek mé písničky "Na Štědrý večer". Starý bard Kiďátko – já mu tak říkám, ale pssst! – dělává takový Vánoční koncert a já miluji Vánoce a tak mě jeho pozvání během těch předešlých den před Silvestrem na ty za rok vůbec nepřekvapilo.

Miluji setkávání s dobrými lidmi. Toho není nikdy dost. Zdá se, že ubývá. Žádný Facebook ho ale nikdy nenahradí. A tak se těším i na ta koncertní setkání s lidmi, kteří mě baví, kteří jsou fajn, je v nich nadšení, energie a vlastně i ta pravda a láska, proč to neříct 🙂. Zejména v době, kdy se nestačím divit, jak někteří druhdy revoluční kolegové... Ale nic.

Foto: Toníno Volf, Lucia Nováková a archiv VKT

#MestskáKnihovnaLoket #LoketNadOhri #Jezisek #Mikulas #Vanoce #VanocniKoncert #VojtaKidakTomasko #Kidak #PetrRimsky #rimsky #pisnickar #koncert #festival #pisnicky #folk #blues #jazz #kultura #kytarovaskola #kytarovka #muzyka #piosenka #autor #bard #piesniarz #Czechy #musician #concert #songs #music #lyrics

 

Adresse
Městská knihovna Loket, 1/69, T. G. Masaryka, Loket, okres Sokolov, Karlovarský kraj, Severozápad
357 33, Česko

 

Karte


 

Alle Daten


  • Samstag, 10. Dezember 2022 19:00

Powered by iCagenda

 Liedermacher